Τρόποι αποστολής & πληρωμής.

Αποστολή Προϊόντων.

Από τη στιγμή που μία παραγγελία ληφθεί, θα εκτελείται και θα αποστέλλεται εντός 3 έως 4 εργάσιμων ημερών από την στιγμή ολοκλήρωσης της διαδικασίας παραγγελίας. Σε περίπτωση που επιλεγεί η πληρωμή μέσω εμβάσματος σε τραπεζικό λογαριασμό, τότε η παραγγελία θα αποστέλλεται εντός 3 έως 4 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα λάβουμε email το αποδεικτικό κατάθεσης.
Τα προϊόντα θα αποστέλλονται στη διεύθυνση την οποία θα έχει ορίσει ο εκάστοτε πελάτης κατά την υποβολή της παραγγελίας του. Τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τους πελάτες κατά τα κατωτέρω οριζόμενα. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια αποστολής των προϊόντων στους πελάτες της εντός του χρόνου που έχουμε καθορίσει παραπάνω.

Καθυστέρηση παραγγελίας.

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

 1. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας
 2. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας
 3. Αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας όπως:
  • Σε σχέση με το προϊόν που παραγγείλατε
  • Σε σχέση με την πληρωμή του
 • Τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα

 

Κίνδυνος Ζημίας ή Καταστροφής Προϊόντων.

Τα αποστελλόμενα προϊόντα καλύπτονται (μέσω της μεταφορικής) από ασφάλεια για ζημία ή απώλεια κατά τη μεταφορά. Η ισχύς της εν λόγω ασφάλειας παύει να υπάρχει από τη στιγμή της παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη.

Τρόποι παράδοσης.

Η παραγγελία σας παραδίδεται από τη Γενική Ταχυδρομική σε όλη την Ελλάδα. Οι αντίστοιχες  χρεώσεις φαίνονται στον παρακάτω πίνακα.

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ

ΑΤΤΙΚΗ

2 ΜΕ 3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ 3,90 €
ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 3 ΜΕ 4 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ 3,90 €

Τρόποι πληρωμής.

 • ANTIKATABOΛΗ

Με Αντικαταβολή κατά την παράδοση από Γενική Ταχυδρομική με επιπλέον χρέωση των εξόδων αποστολής κατά 1,00€.

 • ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ – BANK DEPOSIT

Με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και σε Τραπεζικό Λογαριασμό της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ στο όνομα Κωνσταντίνος Μπίρταχας. Η  κατάθεση σε άλλη τράπεζα  επιβαρύνεται με έξοδα μεταβίβασης.

Για πληρωμές σας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το ID της παραγγελίας σας ως αποδεικτικό.

 • ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ – PAYMENT BY GREDIT CARD

Πληρωμές με πιστωτική ή χρεωστική Κάρτα μέσω των ασφαλών διακομιστών της Εθνικής Τράπεζας, εκτός των καρτών American Express και Diners.

 • PAYPAL

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση, επικοινωνήστε μαζί μας:

 • Στο email: info@moments-stigmes.gr